Isoäitien ja lastenkirjan juhla

Isoäitien ja lastenkirjan juhla

Lopen kirjaston Fallesmannissa nostetaan malja kaikille isoäideille ensi maanantaina klo 18. Tapahtuma on samalla Lopen vanhan kesäasukkaan Ulla Welinin uusimman kirjan julkaisujuhla.
Moninkertainen mummo Ulla Welin on kirjoittanut 17 runoteosta ja kaksi historiallista romaania, mutta ”Kolmikko ja linnoituksen salaisuus” on kesäseikkailukirja 9-13-vuotiaille lapsille.
Tarinan seikkailu tapahtuu isoäidin valtakunnassa. Serkusten loma mummolassa tuo paljon tuttua ja hyvää, mutta roppakaupalla yllätyksiäkin. Mummo tietää jännittäviä asioita alueen menneisyydestä ja hän onkin kesäseikkailun todellinen mahdollistaja.
Ohjelmassa Ulla Welin lukee ja kertoo kirjasta, Tarja Manninen laulaa ja Kirsi Jaakkola säestää haitarilla. Yhdessä tarkastellaan maailmaa isoäidin näkökulmasta ja annetaan tunnustusta runsaille vuosille, jotka ovat edessä sen jälkeen kun 50 on takana. Tilaisuus on myös osallistujien omille muistoille. Millaisia olivat sinun lapsuuden kesälomasi? Luvassa on varmasti monenlaista mielenkiintoista ja koskettavaa tarinaa.
”Äiti tietää paljon, mutta isoäiti tietää kaiken”
Takaisin blogiin