Kesätori-kiertueemme

Kesätori-kiertueemme

Pienoisnäyttelymme ja myyntiosasto kiertää kesällä torilla ja tapahtumissa. Nyt Jussin päivänä on takana 18 tapahtumaa ja, ennen kuin kesää loppuu, pystytämme myyntiteltan ainakin toiset 18 kertaa.
Tällä viikolla suuntana on Auran iltatori tiistaina ja Säkylän tori torstaina. Ensi viikolla Tampereen kuukausitori maanantaina.
Juhannusviikolla pistäydyimme Turun kauppatorilla ja Yläneen torilla. Kesän avaus oli Tampereen vappumarkkinoilla, joita seurasi heti Leppävaaran suurtori ja Maalaistentori Helsingin Hakaniemen torilla. Tähänastisen kesän kohokohta oli Nuutajärven lasikylän Nuutajärvi-päivä, puukkokilpailuneen ja Urjalan perjantaitorit.
Torimatkat ovat aina melkoista ”rumpaa”. Aamulla lähden viimeistään kuuden maissa ajamaan. Matka on kyllä lähes aina todella hieno, vaikka hieman väsyttää, voi nähdä monenlaisia eläimiä ja luonnonilmiötä. Esim. matkalla Uudenkaupungin Merefestiin näin elämäni uljaimman hirven.
Teltan sisustaminen kestää pari tuntia ja sitten pitää jännittää, ettei tule sadetta, eikä tuuli ylly yli 6 m/s. Se on ehdoton soveltuvuusraja. Kovemmassa tuulessa taulut lentävät ja jopa kirjoja on vaikea pitää paikallaan.
Onneksi kohtaan myös monenlaisia ihmisiä, silloin olosuhteiden jännittäminen unohtuu. Varsinaisten asiakkaitten lisäksi moni ohikävelevä pääsee näyttämään lapsilleen lehmiä ja vasikoita. Tiedontarve on iso. "En tiennyt, että hevosilla voi olla sarvet" on ollut paras - tai pahin- kommentti, jonka olen kuullut.
Vaikka isommat tapahtumat ovat tiedossa monta viikkoa etukäteen, valikoituu suurin osa toripaikoista melko spontaanisti.  Pääasiassa sään vuoksi. Menemme sinne, missä aurinko todennäköisemmin paistaa ja tuuli on nukkuvinaan. Tavoitteena on käydä Tampereella, Helsingissä ja Turussa ainakin kolme kertaa kesän aikana ja lisäksi Etelä-Suomen aktiivitoreilla vähintään keran kesässä.
Jos haluat tietää, missä lähipäivinä kierrämme lähetä tekstiviesti numeroon 0504906636.
Voit samalla viestillä myös tilata ilmoituksen, milloin tulemme omalle paikkakunnallesi.

Nähdään!

Takaisin blogiin