Ohjelmamme Tampereen kirjafestivaalilla 2.-3.12. Tampere talossa

Ohjelmamme Tampereen kirjafestivaalilla 2.-3.12. Tampere talossa

Tampereen kirjafestarilla tavoitat meidät heti pääoven vieressä, osastolla 1.4.  Lauantaina osastolla kirjailijavieraana Salla Grönlund ja Ilona Kauramaa. Suununtaina Ulla Welin ja Harri István Mäki.

Lasten kirjafestari alueella. Puistolämpiö 2:ssä. Klo 14.30

Lauantaina

Pörhelöisen syntymäpäiväjuhlat
Salla Grönlund ja Ilona Kauramaa esittävät Pörhelöisen ja Hahtuvaisen laulut ja Citykettu (käsinukke) seikkailee kirjainten maailmassa, samalla paljastaen mielenkiintoisia yksityiskohtia luonnosta
Tilaisuus on samalla Salla Grönludin kirjoittaman ja Ilona Kauramaan kuvittaman Pörhelöisen Luontoaapisen julkistamistilaisuus.

Suununtaina

Kolmikko ja Piparkakkuvarkaat
Harri István Mäki piirtää samalla, kun mummi Ulla Welin lukee otteita Kolmikko-sarjastaan. 20-kertainen mummo Ulla Welin ja rakastettu kuvittaja Harri István Mäki ovat leiponeet seikkailusarjan, joka rohkaisee lapsia katsomaan omaa lähiympäristöään uusin silmin. Eivät olisi lapset arvanneet, että niin jännittävää voi olla mummolassa, etenkin kun mummon sääntöihin kuuluu, että kännykät ovat poissa. Sarjan ensimmäisen kirjan, Kolmikko ja linnoituksen salaisuus, tapahtumat sijoittuvat kerrostalolähiöön, seuraavaksi seikkailaan mummon mökin maisemissa.

Koko lauantai ja suununtaipäivänä
Kumoa kaamos -runohaaste. Mukana niin lasten kuin aikuistenkin runoja Kuusta. Äänestä Kirjafestarin yleisön suosikki. Suosikkirunon kirjoittaja saa sadan euron palkinnon. Äänestäjien kesken arvotaan kolme kirjapalkintoa.

Takaisin blogiin