Andreja Peklarin kuvitus Ystäväni Kuu-kirjasta

Pihlajamäen runohaaste

Runohaasteen yleisösuosikin palkinto Pihlajamäen kirjamessuilla voitti Stadin Yhteisötalon Kontulan runoryhmä. Onnittelut!
Kahdesta muusta palkinnoista äänestetään lähiaikoina. Mm huomenna perjantaina Malmissa Malmin Novalla (Tokmanin edessä) ja lauantaina Kauniaisissa kauppakeskus Granissa (K-Marketin edessä). Kiitos kaikille osallistuneille! Kumotaan kaamosta yhdessä!!
Ketuttaako pimeä kausi? Kirjoita runo Kuusta ja osallistu Pihlajamäen runohaasteeseen. Kolme runoa palkitaan 100 euron arvoisella palkinnolla. Lisäksi valitut runot pääsevät mukaan Pihlajamäen kirjamessuille 11.11.
LÄHETÄ RUNOSI 5.11. mennessä!
Kuu on joskus iso, joskus näkymätön. Kuutamossa on varjot ja valoa. Kuun kiertoa säätävät valtameret, tunnetilat, "menkatkin". Mikä on sinun Kuusi? Runot voivat olla vapaamuotoisia, riimeillä tai ilman. Runo voi olla sanoitustakin musiikille, räpille.... Osallistua voivat kaikenikäiset. Osallistua voi lähettämällä runon kirjallisesti tai sanallisena nauhoitteena osoitteeseen runohaaste@onnenlantti.fi
Lähetetyistä runoista tehdään näyttely, joka kiertää Helsingin kirjastoissa vuoden 2024 aikana.
Runohaaste järjestetään Andreja Peklarin luoman ja Ulla Welinin riimittämän Ystäväni Kuu -kirjan inspiroimana.
LÄHETÄ RUNOSI 5.11. mennessä!
Tarkemmat ohjeet:
Pihlajamäen runohaasteeseen voi osallistua, kunhan on pihlajamäkeläiset sidokset. Sinä tai perheesi asut, työskentelet tai harrastat Pihlajamäellä. Sidos voi olla myös aikaisemmasta elämänvaiheesta. Sinä tai perheesi on asunut, työskennellyt tai harrastanut Pihlajamäessä. Kerro runon yhteydessä, mitkä ovat sinun siteesi Pihlajamäkeen.
Kun lähetät runosi, kaikki oikeudet sen käytöstä säilyvät sinulla. Onnenläntti-kustantamo saa oikeudet käyttää runoasi näyttelyissä ja tapahtumissaan ilman erillistä korvausta. Muusta käytöstä sovitaan aina erikseen. Lähetä runosi 5.11 mennessä: runohaaste@onnenlantti.fi. Valituja runoja näkyy ja kuuluu Pihlajamäen kirjamessuilla 11.11
Takaisin blogiin