Ajankohtaista

20.4.2022 Äitienpäivätilaukset

Kaikki viimeistään 25.4. tehdyt tilaukset ehtivät varmuudella perille äitienpäiväksi!

 

11.4.2022 Lukuviikon lahjoitusmäärä

Lukuviikon ajalta tullut tuotto kirjamyynnistä ohjattiin suoraan lastenoikeusjärjestö Plan Internationalen "Jokainen tyttö koulutielle"- kampanjaan. Lahjoitussummaksi kertyi 100€! Iso kiitos jokaiselle kampanjaa tukeneelle.
Jokainen tyttö koulutielle kampanjasta:
Yrityksesi lahjoituksella edistät erityisesti tyttöjen koulutusta ja tasa-arvoa. Tuellanne tytöt saavat laadukasta koulutusta ja oppivat tietoja sekä taitoja, joiden avulla he voivat rakentaa parempaa tulevaisuutta itselleen ja perheilleen.

 

11.4.2022 Luokkasetin voittaja

Lukuviikon koulujen luokkasetti arvonnan voitti Vihteljärven koulu! 

 

4.4.2022 Lukuviikko

Nyt 4-10.4 vietetään lukuviikkoa. Lukuviikon teemana vuonna 2022 on Lukemalla parempi maailma. Tästä inspiroituneina Onnenläntti lahjoittaa kaiken viikon aikana kirjamyynnistä syntyvän tuoton lasten lukutaidon edistämiseen. Lahjoituskohde on kansainvälisen lastenoikeusjärjestön Plan Internationalin Jokainen tyttö koulutielle-kampanja. Lahjoitussumma on 15€ jokaisesta myydystä Irina ja Nailon Piit- kirjasta, sekä 7€ Ensimmäinen seikkailu e-kirjasta. Lahjoitussummasta on vähennetty ainoastaan kirjoista syntyvät välttämättömat kulut kuten Alv ja maksutapakulu.

 

28.3.2022 Klarna toimii vihdoin taas!

Ongelman ratkaisussa menikin oletettua pitempään, mutta nyt Klarna toiminnassa taas normaalisti. Voit siis käyttää maksutonta Klarna "maksa myöhemmin" maksuvalintaa, jos toivot saavan tuotteen ennen maksua. 

 

3.3.2022 Klarna tekninen häiriö

Klarna on verkkokaupassamme hetkellisesti poissa käytössä teknisen ongelman vuoksi. Muut maksutavat toimivat normaalisti ja Klarnankin pitäisi palata käyttöön muutaman päivän sisällä!